Hjem / Design og Cafe indretning - Inventar til Butik, Restaurant og Cafe

Blog - Design og Cafe indretning - Inventar til Butik, Restaurant og Cafe

Svævehylder i Egetræ

Svævehylder i Egetræ

Svævehylderne er udført i 30 mm. olieret egetræ med skjulte bæringer. Længde og bredde kan variere, laves efter dine ønsker. Hylderne laves med udfræsning for isætning af billeder/ rammer, platter eller fade.

 

Indretning og Inventar, til Café og Restaurant

Indretning og Inventar, til Café og Restaurant

Vi giver os i kast med store som små opgaver, lige fra et simpelt menukort til totalindretning af Cafe, butik og Restaurant. Vi er meget visuelt orienterede og tegner alle vores produkter (se nogle af dem i vores shop) og projekter i 3D, og brænder for at føre dem alle ud i livet. Vi kan godt lide at vise os lidt, så følg med i vores små videoer. Der dukker op hist og pist. Følg med på Instagram - Facebook eller Youtube

 

Restaurant Clara i Rødovre Centrum - Sommer-Creative

Vi er glade for at tage fat på markedsføringen for Restaurant Claras. Efter vores store ombygning, og make-over i restauranten i foråret, har vi skabt en "synes vi selv" hyggelig nutidig dansk restaurant midt i storcenteret. Det brunorange interiør, er erstattet af sort eg og hyggekroge i grå og lilla nuancer. Vi elsker vores stamkunder og hos Claras føler vi os hjemme. Det er rart at skabe noget sammen med en kunde, hvor vi opfylder en drøm og en følelse. Det viste sig, at den magiske lilla tryllestav, nærmest kunne læse kundens tanker og drømmen gik i opfyldelse. Efterårskampagnen er i trykken, og Restaurant Claras er klar til efterårsferien i Rødovre Centeret.